Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c6c26f
Foto: videostill Youtube

Week van de Vruchtbaarheid; Nummer en videoclip opgenomen bij Kasteelcroy

Aarle-Rixtel - In het kader van de Europese Week van de Vruchtbaarheid (4-10 november) hebben Stichting A pin for your thoughts (Aarle-Rixtel) en singer/songwriter Angie Flare (Gemert) een prachtig nummer + videoclip opgenomen bij Kasteel Croy (Aarle-Rixtel), speciaal voor alle wensouders.

Deze week heeft als doel het doorbreken van het taboe dat heerst rondom onvruchtbaarheid. Op Europees niveau wordt aandacht gevraagd voor (on)vruchtbaarheidsproblemen.

Stichting A Pin for Your Thoughts (apinforyourthoughts.nl) is er om mensen met vruchtbaarheidsproblemen, maar liefst een op de zes,  te steunen en laat hen zien dat ze er niet alleen voor staan. Speciaal voor deze week werkt de stichting samen met singer-songwriter Angie Flare (angieflare.com), door het delen van haar lied Open Arms. Angie Flare schreef dit lied in eerste instantie voor haar broer en schoonzus, maar wil dat het uiteindelijk een steuntje in de rug kan bieden aan alle wensouders, waarvan de allergrootste wens nog niet is uitgekomen.

De clip van Open Arms is op maandag 4 november met de wereld gedeeld en voor veel wensouders was het al een reden om hun verhaal te delen en voor ruimte voor verwerking. Open Arms is te beluisteren op Spotify

Bekijk hieronder de video.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>