Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3b4be0
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
Evenementen

Lieshout klaar voor komst Sinterklaas en zijn Pieten

Lieshout - Lieshout maakt zich, zondag 17 november, weer op voor de komst van Sinterklaas en zijn Pieten. De vraag is alleen; gaat hij dit jaar wel aankomen in Nederland? Volgens de berichten van Diewertje Blok in het Sinterklaasjournaal is dat nog niet zo zeker. De brug in Apeldoorn kan niet open.

Nu heeft de werkgroep in Lieshout al wat voorwerk gedaan en geregeld dat de bruggen in Laarbeek wel open gaan, zodat de Sint wel in Lieshout met zijn boot aan kan komen. Sinterklaas en zijn Pieten hebben het elk jaar weer druk met het bezoeken van iedere woonplaats en het vullen van de schoentjes. Maar ook dit jaar stuurt Sinterklaas al wat Pieten op zaterdag naar Lieshout, zij komen helpen met de klompenactie. Zaterdag 16 november vanaf 14.00 uur gaan zij met de klomp op pad door Lieshout.

Op zondag 17 november wordt Sinterklaas met zijn Pieten weer warm ontvangen met de mooie klanken van de harmonie en natuurlijk is de Burgemeester er ook om Sinterklaas welkom te heten. Zondagmorgen begint om 11.00 uur de intocht bij de loswal van Bavaria, de organisatie hoopt jullie allemaal op tijd te zien.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>