Logo mooilaarbeek.nl
Werk van Hasna Rezgui   | Fotonummer: 65bea6
Werk van Hasna Rezgui
Kunst en Cultuur

Expositie Hasna Rezgui in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - De kunstenares Hasna Rezgui (Beek en Donk), groeide met haar Tunesische vader en Nederlandse moeder op in Frankrijk en later in Tunesië waar ze de kunstacademie volgde.

Ze heeft in Tunesië na de kunstacademie lesgegeven aan kinderen, waaronder ook gehandicapte kinderen. Hier in Nederland geef ze al meer dan 15 jaar schilderlessen aan mensen tussen 4 en 90 jaar. "Het is heerlijk om mensen te leren tekenen, om hen vertrouwd te maken met vormen, kleur en het kijken naar lichtval. Daarom geef ik graag teken en schilderles", zegt kunstenares Hasna Rezgui heel enthousiast met haar accent. Al haar inspiratie komt door de verschillende landen waar ze gewoond heeft en de verschillende culturen die ze heeft meegekregen.

Vanaf 30 november tot en met 22 december 2019 is er een expositie van haar kunstwerken (boven), en die van haar jongste leerlingen van 4 tot 15 jaar (beneden) te zien in 't Oude Raadhuis Beek en Donk. En op 12 december (14.00-15.30 uur), geeft zij een SeniorKunstCafe middag. Kijk voor info ook op Facebook: 'Hasnakunst' of Instagram: hasna.rezgui.5. Op www.oudraadhuis.nl treft u ook informatie aan.

Het zou wel heel leuk zijn als er bij deze expositie veel kinderen (en ouders/grootouders) naar deze zeer diverse kunstwerken in 't Oude Raadhuis komen kijken. De expositie is geopend op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00. 't Oude Raadhuis is gelegen aan Heuvelplein 8, Beek en Donk. Parkeren en entree zijn gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>