Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c65973
Foto:
Senioren

Programma december KBO Lieshout

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u daar een ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Kerstshow Marcienne en Kerstmarkt Aken
Op veler verzoek wordt er dit jaar weer een reis georganiseerd naar breifabriek Marcienne Collection in Heinsberg, Duitsland. De datum is maandag 9 december. Eerst bezoeken ze de Marcienne Collection met een sprankelende kerst modeshow. Om 13.15 uur vertrekt het gezelschap naar Aken voor een bezoek aan de Kerstmarkt, tot ca. 17.00 uur. De bus vertrekt vanaf het Dorpshuis in Lieshout om 9.00 uur.

Workshop kerstbloemstukken
Dinsdag 10 december om 19.30 uur kunt u kerstbloemstukken maken tijdens de workshop die gehouden wordt onder leiding van bloemist Ralph Bertens van Bloemend. Bloemist Bertens zorgt voor alle bloemen en verdere benodigdheden. Hij vraagt u wel zelf een mesje en/of snoeischaar mee te brengen. Locatie Dorpshuis.

KBO kerstkienen
Vrijdag 13 december wordt het KBO kerstkienen gehouden. Deze keer met een loterij erbij met mooie prijzen. Er wordt gekiend om goed gevulde levensmiddelentassen met uiteraard veel kerstboodschappen. Het kienen begint om 20.00 uur. Zaal open om 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>