Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0d16fe
Foto:

Junior Laarbeek Actief van start

Laarbeek - Een nieuw initiatief binnen Laarbeek Actief! Afgelopen vrijdag is de eerste bijeenkomst geweest van Junior Laarbeek Actief. De Junior Laarbeek Actievers hebben met elkaar kennisgemaakt en een contractje mogen tekenen.

Maar wat is nou eigenlijk Junior Laarbeek Actief? Junior Laarbeek Actievers zijn kinderen 'in dienst bij' Laarbeek Actief. De Junior Laarbeek Actievers helpen o.a. bij minimaal 1 activiteit in de vakanties met organiseren en begeleiden van sportactiviteiten, binnen de gemeente Laarbeek. Daarnaast houden ze o.a. kinderen van de Laarbeekse scholen op de hoogte van de activiteiten, trends en ontwikkeling op de basisschool en denken ze mee in het totale aanbod van Laarbeek Actief.

De Junior Laarbeek Actievers zijn geworden: Thijn uit groep 7 van Het Klokhuis uit Beek en Donk, Jens uit groep 7 van De Muldershof uit Beek en donk, Sanne en Rick uit groep 8 van de Muldershof uit Beek en Donk, Jasper en Mick uit groep 8 van De Sprankel uit Lieshout.

Wil je ze volgen, volg dan Junior Laarbeek Actief op Instagram en of kijk op Facebook bij Laarbeek Actief. Het aanmelden bij activiteiten is mogelijk via de website: www.laarbeekactief.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>