Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 034728
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
FOTO'S

Aarlese Joris' Kerstboom

Aarle-Rixtel - In Aarle-Rixtel staat aan de Kouwenberg bij de kiosk een kerstboom gebaseerd op het KRO-NCRV-programma Joris' Kerstboom. De boom biedt de mogelijkheid aan iedereen om er tot en met 5 januari een kerstgedachte of -wens in te hangen en zodoende een bijzonder persoon in hun leven in het licht te zetten. Burgemeester Frank van der Meijden: "Als gemeente ondersteunen we dit soort initiatieven uit de samenleving graag."

De boom biedt de gelegenheid om allerlei wensen te delen: bedank een reddende engel, denk terug aan een dierbare overledene, zeg sorry of vier een hechte vriendschap. Het ophangen van foto's of kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Zo wordt de Aarlese Joris' Kerstboom voor velen een ontmoetingsplaats rondom Kerstmis.

Op zondag 5 januari kunnen de opgehangen items weer mee naar huis genomen worden. Wat in de boom blijft hangen wordt vernietigd, als de boom wordt verwijderd. Dit zal in de week van 6 januari zijn.

Initiatiefnemer van deze actie is André van Berne.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>