Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Ganzekwekavonden 2020: nieuwe namen met bekende gezichten

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Over een paar weken is het alweer zover. De oergezellige Ganzekwekavonden van Ganzegat staan weer voor de deur en wel op 25 januari en 8 februari 2020.

Ook dit jaar is de zaalcommissie er in geslaagd om een prachtig programma samen te stellen waarbij de lachspieren weer danig op de proef gesteld gaan worden. Veel namen zullen u bekend voorkomen, maar bij sommige namen zult u wellicht een vraagteken zetten. Neem bijvoorbeeld de naam 'Keps'. Bekend vanuit het theater maar ook van het carnavalspodium als zij de namen bekend maken van Keps: Piet Zijlmans, Jan Marcelissen en... jawel, Andy Marcelissen! Dit trio zal u voorzien van een wervelende show.

Het van Binsbergen trio is een vrij nieuwe groep die in razend tempo het carnavalspodiumveroverd Zij gaan u een minicollege 'cantus' geven en alles is live gespeeld en gezongen, waarbij u uitgenodigd wordt om mee te gaan doen. De winnaars van de zilveren Narrekap bij de Keiebijters de afgelopen jaren, Rob Bouwman en Boy Jansen zullen ook niet ontbreken op de Ganzekwekavonden. DéVeltOp en Verhinderd! zullen Ganzegat vertegenwoordigen. Verder zijn er optredens van de kletsers Pierre van Helden, Rob Scheepers, Jorlan Manders (Helmond) en John van Bree. Riza Tisserand gaat zijn debuut maken als kletser. Deze stand up comedian is bekend van het programma Padoem Patsss en gaat nu dus ook het carnavalspodium op. Na een oproep van Rob Scheepers heeft Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat meteen toegehapt en zijn ze er in geslaagd om hem vast te leggen. De Skoepies en Niks en un Bietje zijn zeker ook niet de minsten en zij completeren het programma.

Voorverkoop
Op zondag 5 januari 2020 vindt in de Dreef de voorverkoop plaats van de Ganzekwekavonden van 25 januari en 8 februari 2020 van 12.00 tot 13.00 uur. Mochten er daarna nog kaarten over zijn dan zijn te koop bij Snoeperij Jantje of online via www.ganzegat.nl. Kaarten kosten €15,00 per stuk (jawel, ook SOCG ontkomt niet aan kostenstijgingen) maar voor dat bedrag gaat u een prachtige avond tegemoet.