Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 17b54d
Foto:
Carnaval

Jeugd Bonte Middag Raopers

Lieshout - Carnavalsvereniging de Raopers houdt dit jaar op zondag 26 januari in het Dorpshuis weer een geweldige Jeugd Bonte Middag.

De leiding Jeugdcarnaval van C.V. de Raopers houdt ook dit jaar weer een super spetterende Bonte Middag waar alle kinderen van drie tot dertien jaar uit Lieshout hun talenten kunnen vertonen. Deze knallende show vindt zondag 26 januari vanaf 13.30 uur plaats op het grote podium in het Dorpshuis. Deelnemers kunnen zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en dit voor 18 januari 2020 in te leveren bij Mariëlle van Loon, Akker 2 in Lieshout. Het inschrijfformulier kan je downloaden van de website: www.cvderaopers.nl. Voeg bij je inschrijfformulier ook meteen een USB-stick (met naam) waar de muziek van je optreden op staat. Jeugdprins Stef, Jeugdprinses Dieuwke en heel hun gevolg hopen veel deelnemers te ontvangen en kijken uit een knallende show en vele prachtige optredens.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>