Afbeelding

Geslaagd nieuwjaarsconcert Harmonie De Goede Hoop

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel - De eerste zondag van 2020 werd feestelijk ingeluid in zaal De Dreef. Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel heeft daar volgens traditie haar nieuwjaarsconcert gehouden. Als trotse interim voorzitter blikte Hans Burgers terug op 2019 waarin de verschillende orkesten van de vereniging diverse mooie concerten hebben gegeven.

Onder de bezielende leiding van dirigent Martijn Pepels bracht het orkest een gevarieerd programma ten gehore. Zo kon het toegestroomde publiek, met aanwezigheid van burgemeester en wethouders, luisteren naar enkele stukken waarmee in november op het concours in Veldhoven een eerste prijs werd behaald. Ook indrukwekkend waren de optredens van sopraan Daphne Ramakers en tenor Pascal Pittie die met hun zang het publiek kippenvel bezorgden. De uitvoeringen werden op deskundige en geamuseerde wijze aangekondigd door Diana Meulendijks.

Het was een programma met bekende en minder bekende nummers maar in ieder geval met een vrolijke noot dat kon rekenen op veel positieve reacties. Met een gezellig samenzijn na afloop van het concert heeft Harmonie De Goede Hoop met haar traditie weer voor een goede aftrap gezorgd van het nieuwe jaar.

Afbeelding