Logo mooilaarbeek.nl

Oudijzeractie en verkoop tweedehands fietsen

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop houdt zaterdag 18 januari haar oudijzeractie en verkoop van tweedehands fietsen. Het is die dag mogelijk oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82.

Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: accu's, elektrakabels, witgoed en oude computers. Er worden géén koelkasten, diepvriezers, televisies en computerschermen aangenomen! Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom.

Indien uw spullen te zwaar of te omvangrijk zijn om te brengen, waaronder ook uw oude cv-ketel, dan worden die door onze leden op de oudijzerdag in de loop van de morgen opgehaald (enkel binnen Aarle-Rixtel). Bel daartoe Louis van de Weijer, op de vrijdag vóór de oudijzerdag, tel. 06–12953099. Wilt u direct van uw oude metalen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan of op de stort thuis horen.

Ook fietsen kunnen aangeleverd worden. Deze worden te koop aangeboden op elke derde zaterdag van de maand, de vaste oudijzerdag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>