Logo mooilaarbeek.nl

Flessenactie jeugdcarnaval Jong Ganzeagat

Ganzegat - Jong Ganzegat houdt zaterdag 25 januari de jaarlijkse flessenactie van 9.30 tot 12.00 uur en niet zoals vermeld staat in de carnavalskrant op zaterdag 1 februari. De jeugdprins, jeugdprinses, kleinvorst, hofdame, de raad van elf en de jeugddansmariekes komen langs om lege PET flessen/statiegeldflesjes bij u op te halen.

Alle merken zijn welkom, zij kunnen ze daarna inleveren bij de diverse supermarkten. Mocht u niet thuis zijn en toch willen doneren, dan kunt de PET flessen of statiegeldflesjes inleveren bij Cendra. Ook daar is iemand aanwezig van Jong Ganzegat. Ze houden deze actie om leuke dingen te kunnen doen voor de carnavalsavonden en willen dan wat groter uitpakken, b.v. tijdens de themaavond van maandagavond 24 februari. Daarom vragen zij uw hulp om zo veel mogelijk PET flessen ter beschikking te stellen, zodat ze voor de jeugd van 8-12 jaar leuke avonden kunnen organiseren. Tot zaterdag 25 januari!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>