Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 668013
Carnaval

Nieuwe route optocht Ganzegat

Ganzegat - Carnaval komt weer erg dichtbij en dit jaar hoort daar ook weer een ganzegatse optocht bij. Op zondag 23 februari om 12.30 uur gaat de ganzegatse optocht weer van start. De organisatie hoopt weer op veel aanmeldingen!

Je kunt je aanmelden als: eenling, duo, kleine groep, grote groep of met een hele mooie carnavalswagen. De jeugd kan zich natuurlijk opgeven voor de jeugdoptocht. Ook geven ze een prijs weg voor de mooiste gevelversiering. Aanmelden is mogelijk via de website: www.ganzegat.nl. Op deze webpagina klik je bovenaan op het kopje 'optocht'. Hierna kom je terecht bij het inschrijfformulier.

Dit jaar is er een nieuwe route voor de Ganzegatse optocht. Er wordt gestart op de Bosscheweg bij MFC de Dreef. Vanuit daar rijden ze via de Bosscheweg richting de Janssensstraat. Daar gaan ze rechtsaf de Janssensstraat in, daarna weer rechtsaf richting de Kouwenberg. Vanuit daar rechtdoor de Dorpsstraat in naar het Heuvelplein, waar ook het einde van de optocht is.

Hopelijk zien ze jullie op zondag 23 februari bij de Ganzegatse optocht. Kijk voor meer activiteiten van Stichting Carnaval Organisatie Ganzegat op www.ganzegat.nl. De organisatie wenst iedereen een heel leuke en gezellige carnaval toe.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>