Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

SeniorKunstCafé in 't Oude Raadhuis

Werk van Pascal Brouwers  | Fotonummer: 7ff5e9
Werk van Pascal Brouwers

Beek en Donk - In 't Oude Raadhuis in Beek en Donk vindt donderdag 6 februari het SeniorKunstCafé plaats van 14.00 tot 15.30 uur. Te gast is kunstenaar Pascal Brouwers uit Geldrop.

Pascal legt in zijn werken emotie vast. Een portret vertelt. Ogen spreken. Het kleurgebruik en de stijl ondersteunen het verhaal, de persoonlijkheid en de gemoedstoestand. Het werk oogt door zijn schilderstijl en kleurgebruik hedendaags modern. Pascal werkt vanuit zijn woonplaats Geldrop, zowel aan vrij werk als aan werk in opdracht. Zijn grote passie voor schilderen bracht hem tot het uiten van zijn talent. Als autodidact leerde hij zowel de schilderkunst als zijn eigen kunnen door de jaren heen goed kennen. Pascal ontwikkelde zich tot de kunstschilder die hij vandaag de dag is. De uitvergrote portretten in olieverf op linnen tonen het model op unieke wijze.

Deze speciale middag voor senioren is geheel gratis. Ook voor een gratis kopje thee of koffie wordt gezorgd. U hoeft zich alleen vooraf aan te melden. Dit kan via de website, maar ook per mail: info@oudraadhuis.nl of telefonisch 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat). Meldt u nu nog snel aan, met uw vrienden-/kunstgroep of dames-/herengroep, vol is vol.

't Oude Raadhuis is gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk. Zie ook www.oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>