Team Lifestyle Center Laarbeek
Team Lifestyle Center Laarbeek Foto: Lifestyle Center Laarbeek

Team Lifestyle Center Laarbeek beklimt Alpe d'HuZes: 'Opgeven is geen optie'

Algemeen

Beek en Donk - Onder het motto 'opgeven is geen optie' gaat team 'Lifestyle Center Laarbeek Alpe d'HuZes 2020' dit jaar de Alpe d'HuZes beklimmen. Acht fietsers, acht wandelaars en één hardloper zullen op 4 juni 2020 de berg gaan trotseren en ter ondersteuning gaat er ook nog een begeleider mee.

Koersweek
Voor het vijftiende jaar op rij wordt de Alpe d'HuZes gehouden, een uniek sportevenement waar 5000 wandelaars, hardlopers en fietsers op één dag maximaal zes keer de berg beklimmen. "De Alpe d'HuZes valt altijd op de eerste donderdag van juni en start met een koersweek. Dat is een bijzondere week om mee te maken", vertelt het team. Het team vertrekt op zaterdag 30 mei richting Frankrijk waar ze gezamenlijk een groepsaccommodatie hebben gehuurd. Zondag 31 mei start dan de koersweek met de opening van het evenement. De rest van de week zijn er allerlei activiteiten georganiseerd met als doel kanker met elkaar bespreekbaar te maken. "Het zal een prachtige week worden vol saamhorigheid en emotie. Het gaat dan niet meer alleen om die donderdag de berg beklimmen, maar om zoveel meer!" Voor de vrijwilligers en supporters wordt op woensdag de Alpe d'HuZus georganiseerd. Zo krijgen zij ook de mogelijkheid om éénmaal de berg te beklimmen en worden ze aangemoedigd door de deelnemers van de koersdag.

Sponsoracties en doneren
Om als deelnemer mee te mogen doen aan de Alpe d'HuZes wordt er verwacht dat je minimaal 2500 euro aan donaties werft. Het team heeft daarom een aantal leuke sponsoracties bedacht, met als eerste 'Spread the love 4 Alpe d'HuZes' op zaterdag 15 februari bij Lifestyle Center Laarbeek. Je kunt meedoen met energieke en actieve lessen zoals Dance, Bodypump en The HITT voor volwassenen, voor een donatie van 5 euro per les en superleuke KidsDance of de KidsBootcamp voor een donatie van 2,50 euro per les. Daarnaast sponsort Mad Science een wetenschapsshow speciaal voor kinderen, helemaal gratis! Al het geld wat wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar het KWF. Naast deze toffe lessen, zal er ook nog een wandel- en fietsroute georganiseerd worden, waar je voor een donatie aan mee kunt doen. Houd de agenda van DeMooiLaarbeekKrant in de gaten!

Naast sponsoracties is het ook mogelijk om rechtstreeks te doneren op de website: www.opgevenisgeenoptie.nl. Omdat het team uit 16 personen bestaat, zijn ze in tweeën gedeeld. Zoek op Lifestyle Center Laarbeek 1 of Lifestyle Center Laarbeek 2. Je kunt doneren aan het team, maar ook kiezen om een individuele deelnemer van het team te steunen.

DeMooiLaarbeekkrant wenst Team Lifestyle Center Laarbeek heel veel succes met de donatie werving en het beklimmen van de Alpe d'HuZes!