Afbeelding

Eerste activiteit 2020 Zonnebloem Lieshout

Algemeen

Lieshout - De gasten van de Zonnebloem in Lieshout kwamen donderdagmiddag 23 januari naar de eerste bijeenkomst van 2020 in het Franciscushof. Het nieuwe activiteitenjaar werd rustig gestart met een middagje kienen.

De verschillende rondes werden vlot achter elkaar gespeeld, met tussen de rondes volop tijd om bij te praten. Dat gaf een duidelijk verschil in geluid tussen spelen en niet spelen, waaruit je kunt afleiden dat beide werden gewaardeerd. De deelnemers die het geluk hadden dat de getallen van hun kaartje als eerste waren getrokken kregen een aardig prijsje. De 'valse' meldingen van een kien werden uiteraard teruggestuurd.

Om 15.00 uur werd het spel stilgelegd omdat Erna Donkers de vrijwilligerspenning van de gemeente Laarbeek uitgereikt kreeg door wethouder Monika Slaets. Erna is ruim 17 jaar vrijwilligster geweest van de Zonnebloem en is eind vorig jaar gestopt als vrijwilligster. Natuurlijk werd ze ook bedankt door de Zonnebloem en kreeg een mooi boeket bloemen, de gasten gaven haar een hartelijk applaus. Lees er meer over op pagina 7 van deze krant.

Voor de gasten van de Zonnebloem Lieshout is op 19 februari de volgende activiteit.