Activiteiten voor iedereen bij Sparta'25

Algemeen

Beek en Donk - Sparta'25 organiseert weer diverse activiteiten voor iedereen. Natuurlijk trappen ze af met een carnavalsfeest voor de hele familie. Op 7 maart is er een FIFA game battle toernooi. Wie is de beste e-sporter?. Op 21 maart is er weer het jaarlijkse dartoernooi. Aan alle activiteiten mag iedereen meedoen. Kijk op www.sparta25.nl voor informatie en aanmelden.

Carnaval
Op zaterdag 22 februari is er weer een groots carnavalsfeest bij Sparta'25. Een ouderwets gezellig familiecarnaval. Een feest voor jong en oud. Iedereen is welkom. Je hoeft echt geen lid van Sparta'25 te zijn. Dus neem je vriendjes, vriendinnetjes, opa, oma en anderen gerust mee. Vanaf 13.30 uur is het clubhuis open voor iedereen. Dj Mikel zorgt voor de muziek. Elk kind dat vóór 14.00 uur aanwezig is, en niet mee heeft gevoetbald met het verkleed voetbal in de ochtend, krijgt ook een waardebon voor een frietje met snack. Je kunt ook weer een kinderconsumptiekaart kopen. Met deze kaart kun je ranja, snoep, chips en ijsje krijgen. De kaart kost maar € 2,50.

Darttoernooi
Op zaterdag 21 maart wordt het Spartaanse darttoernooi weer georganiseerd in de kantine. Het toernooi is voor iedereen van 18 jaar en ouder. Het is vooral bedoeld voor de leden, sponsors, supporters, vrijwilligers, leden vrienden van Sparta en andere bij Sparta betrokkenen. Maar iedereen mag meedoen. Het toernooi is voor zowel mannen als vrouwen. Het toernooi start om 19.30 uur. Ze willen om uiterlijk 23.59 uur de laatste darts gooien. De kosten bedragen €5,00 per persoon en worden betaald op de avond zelf. Schrijf je in via het inschrijfformulier op de website onder evenementen/darten of via een email naar activiteitencommissie@sparta25.nl.

Fifa game Battle
Op zaterdag 7 maart wordt er weer gestreden voor de beste e-sporter bij het spel FIFA. Vanaf 17.00 uur kun je de strijd aangaan om te laten zien wat jij kan met de console. Een toernooi waar iedereen aan mee mag doen. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan.