Afbeelding
Foto: Joost Duppen

WielerToerClub Beek en Donk start nieuw seizoen

Sport Sport

Beek en Donk - WielerToerClub Beek en Donk begint zondag 8 maart aan haar 37e seizoen. De club bestaat nu uit 35 leden. Ook voor dit jaar heeft de toercommissie weer een aantrekkelijk programma gemaakt. 

De zondag blijft een van de belangrijkste doelstellingen, sportief bezig te zijn waarbij de gezelligheid niet mag ontbreken. De snelheid zal op zondag mede bepalend zijn door de opkomst en de samenstelling van de groep. Ze beginnen met een afstand van 65 kilometer, dit wordt dan langzaam opgevoerd naar 80 kilometer, in de tweede helft van april. Alle ritten worden, in de week voorafgaand aan de rit op zondag, voorgereden. Dit gebeurt meestal op woensdagmiddag voor de kortere ritten en woensdagmorgen voor de langere ritten. Het is een traditie om halverwege de rit, in een van tevoren afgesproken gelegenheid, een kopje koffie te drinken, al dan niet met of zonder vlaai. Ook zal er weer een groep een week gaan fietsen in de bergen met dit jaar als doel de Vogezen of de Ardèche.

Dank gaat uit naar ondernemend Beek en Donk, met name Ascom Polyester, Samenwerkende Tandartsen, Opticien Patrick Wetzel, Bouwservice TOS en Webdesign Coweb.nl voor hun bijdrage die zorgen dat ze zondags netjes gekleed op pad kunnen. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Zijn er mensen die eerst willen kijken of het iets voor hen is, dan kan men een paar keer meerijden. Het volledige programma, het fotoalbum en alle verdere informatie staan op de geheel vernieuwde website: www.wtcbeekendonk.nl. Bellen kan ook met Henk Hoeks, tel. 06-27823310.