Janine (l) en Dianne (r) uit Beek en Donk verschenen eerder in de uitzending bij Lingo. Nu spelen ze samen in het toneelstuk 'Rapunzel en de Olielampgeest'
Janine (l) en Dianne (r) uit Beek en Donk verschenen eerder in de uitzending bij Lingo. Nu spelen ze samen in het toneelstuk 'Rapunzel en de Olielampgeest'

Beek en Donkse dames spelen in 'Rapunzel en de Olielampgeest'

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Kent u die gezellige Beek en Donkse dames Janine en Dianne van Lingo nog? Deze 2 fanatieke toneelvriendinnen spelen met hun toneelgroep op 14 en 15 maart speciaal voor kinderen een spetterende kindervoorstelling 'Rapunzel en de Olielampgeest'.

Een knotsgek, avontuurlijk en modern sprookje, geschreven door Janine van Doesselaere zelf. En omdat de Houtse Toneelgroep dit jaar zijn 45-jarig jubileum viert, is er ook nog eens een leuke kortingsactie georganiseerd: elk kind dat een verjaardagstekening maakt voor de toneelgroep krijgt een euro korting op de entreeprijs. Dianne en Janine zouden het heel erg leuk vinden als de kindjes uit Laarbeek komen kijken!

Iedereen vanaf 4 jaar is van harte uitgenodigd om dit jubileumstuk te komen bekijken. Na de voorstelling mogen de kindjes op de foto met de spelers. Op zondagmiddag zal er zelfs een heuse photobooth-caravan voor de Geseldonk staan, waarin de kinderen met de spelers op de foto mogen en deze als aandenken mee naar huis krijgen.

De opvoeringen vinden plaats op zaterdag 14 maart 19.00 uur en op zondag 15 maart om 10.30 en 14.00 uur. De Geseldonk is gelegen aan de Cederhoutstraat 44 in Helmond. De entree bedraagt €5,50 euro. (Bij inlevering van een verjaardagstekening €1,- korting. Let op: een tekening per kind). Reserveren kan via www.houtsetoneelgroep.nl of bel, sms of Whatsapp naar 06-12895727.