Afbeelding
archieffoto

Aan de Wielen: geen clubblad in april

Algemeen Coronavirus

Aarle-Rixtel - Op basis van de adviezen van het RIVM en vanwege de risico’s voor de clubbladmakers en de bezorgers heeft het bestuur van Aan de Wielen besloten om in de maand april geen clubblad uit te brengen.

Leden wordt gevraagd om voor actueel nieuws regelmatig de website te raadplegen: www.aandewielen.nl. Al eerder werd via deze website bekend gemaakt dat alle activiteiten tot nader order zijn stopgezet. Communicatie over het hervatten van de clubactiviteiten gaat eveneens via genoemde website. Definitief is wel al besloten om het Eifelweekend, gezien de onzekere omstandigheden zowel hier als in Duitsland, van de kalender te halen en dit jaar niet te organiseren. Over het al of niet doorgaan van activiteiten zoals het Happen&Trappen (28 juni) en het recreantenweekend (12 en 13 september) wordt later een besluit genomen.

Informatie hierover in het clubblad van mei dat halverwege die maand verschijnt. Mocht het clubblad van mei door aangepaste maatregelen niet worden uitgebracht wordt opnieuw verwezen naar de website.