Afbeelding

Oudijzer- en fietsenactie harmonie De Goede Hoop

Algemeen

Aarle-Rixtel - Wegens het coronavirus heeft de inzameling van oud ijzer door harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel de laatste tijd op een laag pitje gestaan.

De aanlevering van oude metalen en ook fietsen wordt weer mogelijk op de vaste dag, de derde zaterdag van de maand tussen 9.00 en 12.00 uur, waarbij rekening wordt gehouden met de corona richtlijnen. De eerstvolgende inzamelingsdag is zaterdag 20 juni. Een vriendelijk verzoek om voorlopig geen metalen te deponeren op de gebruikelijke plaats tussen Stout en de Boerenbond. In de toekomst zal dit sowieso niet meer mogelijk zijn. Het is niet meer mogelijk elektrische apparaten, waaronder ook witgoed, aan te leveren. De mogelijkheid voor de harmonie om deze apparaten af te zetten is er niet meer. Elektrische apparaten kunt u gratis inleveren bij de milieustraat.

Van de fietsen die in verleden aangeleverd zijn, is een aantal zeer bruikbaar. Deze worden door de harmonie te koop aangeboden voor een schappelijke prijs. De mogelijkheid om een van deze fietsen aan te schaffen is normaal op de derde zaterdag van de maand, maar nu eenmalig op een extra zaterdag, nl. op zaterdag 30 mei tussen 9.30 en 11.30 uur.