Afbeelding

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' neemt toneelkaartjes terug

Algemeen

Lieshout - Omdat het coronavirus ook bij Toneelvereniging De Vriendenkring roet in het eten heeft gegooid, konden alle voorstellingen van 'De erfenis van tante Bella', dit jaar niet door gaan. Reeds gekochte kaartjes konden ingeleverd worden, maar ook dat kon door de strenge regels die opgelegd waren, niet doorgaan.

De Vriendenkring heeft nu wel enkele data om deze 'terugbrengactie' door te laten gaan. U kunt uw kaartje inleveren op dinsdag 1 en woensdag 2 september, van 18.00 tot 20.00 uur en op vrijdagmiddag 4 september van 13.00 tot 16.00 uur. Het adres is: De Melter 52 te Lieshout. Ze houden bij deze terugbrengactie wel de coronaregels in acht. De Vriendenkring vraagt daarom om de gepaste 1,5 meter afstand aan te houden.

De toneelvereniging hoopt deze klucht volgend jaar alsnog op te kunnen voeren, maar daar is nog geen duidelijkheid over. Ook hier moeten ze bekijken of dat gezien de regels die er dan zijn, de uitvoeringen wel mogelijk zijn. Ga voor meer informatie naar www.devriendenkringlieshout.nl of bezoek de Facebookpagina van de toneelvereniging.