Een aantal welpen genieten op de schommelstoel van een verdiende traktatie na inspanning
Een aantal welpen genieten op de schommelstoel van een verdiende traktatie na inspanning

Laat je uitdagen bij Scouting Lieshout - Mariahout

Kinderen & Tieners

Lieshout/Mariahout  Scouting Lieshout – Mariahout zoekt leden en vrijwilligers voor de activiteiten die vanaf maandag 24 augustus weer starten. Bij de blokhut aan de Herendijk 7 in Lieshout zijn er voor alle leeftijden weer uitdagende activiteiten. Kennis of scouting achtergrond is voor zowel leden als vrijwilligers niet noodzakelijk.

Elke woensdag-, donderdag- en vrijdagavond zijn er activiteiten bij de blokhut. Alle groepen houden zich bezig met scouting activiteiten, afgestemd op de leeftijdsgroep. Onderdelen zijn het kampvuur, gebruik van zakmes, pionieren en route technieken. Deze onderdelen worden afgewisseld met andere ontspannende, creatieve, smakelijke activiteiten. De eerste weken staan voor de oudere leden in het teken van de officiële seizoen opening op vrijdag 25 september.

Officiële seizoen opening
Vrijdagavond 25 september vanaf 18.30 uur vindt de officiële opening van het scouting seizoen 2020 – 2021 plaats voor de leden van Scouting Lieshout – Mariahout. Samen met ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes wordt het scouting seizoen geopend met het ‘overvliegen’. Leden die een bepaalde leeftijd bereikt hebben worden dan op een uitdagende wijze officieel overgedragen naar de volgende groep. Hier worden ze welkom geheten en op traditionele geïnstalleerd.

Open dag
Zaterdag 26 september is er voor iedereen een open dag bij de Blokhut van Scouting Lieshout – Mariahout. Hier kan iedereen kennis maken met Scouting Lieshout – Mariahout, activiteiten en mogelijkheden. Uiteraard is er kinderen (en volwassenen) een kampvuur, zijn er marshmallows en appels om te roosteren en kan de kabelbaan gebruikt worden.

Wil je niet tot 26 september wachten, dan kun je ook op de website kijken (scoutinglieshoutmariahout.nl), op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur langs komen bij de blokhut, bellen met 06–53190498 of een e-mail sturen aan leiding@scoutinglieshoutmariahout.nl.