Eki Brekelmans
Eki Brekelmans

Eki Brekelmans redt punt voor Jeugd TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig opende zaterdag 19 september haar deuren na lange tijd weer voor de jeugdcompetitie. En wat heeft de club dat gemist. De Tafeltennishal in Beek en Donk is groot en daardoor kan alles ruim worden opgezet. Dit maakt ook dat er tijdens de jeugdcompetitie wel toegang is voor supporters tijdens deze Corona-periode. Dat was als vanouds gezellig en wat goed om deze sportieve sfeer weer over te dragen aan de toekomst. 

Jeugdcompetitie
Davy Janssen, Willem van de Berg en Eki Brekelmans speelden afgelopen zaterdag hun eerste thuiswedstrijd tegen Return Oss. Eki Brekelmans heeft knap het eerste punt voor het jeugdteam van TTV Een en Twintig binnengehaald. De overige wedstrijden gingen helaas verloren, maar duidelijk was te zien dat de jeugdspelers in de loop van de middag beter gingen spelen. Al bij al was het voor de spelers een geslaagde en leerzame middag.

Het jeugdteam bestaat uit vijf spelers. Ook Tijl Engelhart en Floris Udink spelen mee in het jeugdteam. Zij spelen zaterdag hun eerste wedstrijd uit in Geldrop bij Tafeltennisvereniging Unicum. 

Seniorencompetitie
Het derde team komt uit in de vierde klasse en speelde afgelopen donderdagavond haar thuiswedstrijd tegen Renate uit Eindhoven. Guido Graet en Ton Paardekooper wonnen vrij gemakkelijk al hun partijen. Ton Paardekooper zag door zijn overwinningen zijn rating met maar liefst 26 punten stijgen, de hoogste stijger van dit weekend van de vereniging. Paulos Kallah was minder gelukkig en verloor al zijn wedstrijden, met name in de wedstrijd tegen Henrie Vereggen ging in de vijfde game nipt verloren met 9-11. In de seniorencompetitie worden vanwege Corona geen dubbelwedstrijden gespeeld, daarom bleef de teller uiteindelijk 6-3 staan.

De kampioensaspiraties van het vijfde team werden kracht bijgezet door een knappe 8-1 overwinning op Veldhoven. Rolf Hendricksen en Roel Beekmans wonnen al hun wedstrijden en nieuwkomer in het team Tarek Abusdadao, wist twee van zijn drie wedstrijden winnend af te sluiten. Vooral de twee overwinningen van Rolf en Roel op veel hoger geklasseerde Jan de Greef van Veldhoven, beloven veel goeds voor dit seizoen.

Iedereen is welkom en voor iedereen is plek. Jong oud, klein of groot, ping-pong of tafeltennis niveau het maakt niet uit: Je bent van harte welkom! Wil jij ook mee tafeltennissen? Kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.