Afbeelding

Online bingo CV de Heikneuters groot succes

Algemeen

Mariahout - Normaal gesproken zouden in deze periode volop polonaises gelopen worden op prinsenbekendmakingen en recepties. Om in deze tijd toch een gezellige avond te hebben samen, stond er afgelopen zaterdag een digitale bingo op de agenda van de leden van CV de Heikneuters.

De organisatie was in handen van initiatiefnemers Erik Rooijmans, Ton Smits, Djim Vervoort, Anja Aarts, Gerdi Gilsing en Ilse Migchels, die voor fantastische prijzen hebben gezorgd. Zo was er een weekend Wenen te winnen, een dagje Spa en de serieuzere prijzen waaronder een bierpakket, gazonmest, een snoeischaar en een bladblazer, waarvoor dank aan de sponsoren!

Volledig Coronaproof werden de bingokaarten vooraf in de brievenbussen van de deelnemers bezorgd en op zaterdag kon er vanaf 20.00 uur via 'Teams' worden ingelogd waar DJ Djim de stemming er alvast in bracht. De bingomasters lieten online de gedraaide nummers zien en mensen die bingo hadden werden thuis verrast met een confettikanon en hun gewonnen prijs, wat live werd gestreamd. Het was een gezellige avond die tot in de late uurtjes duurde.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.