Afbeelding

Pieten aan het bad bij de Zwemvereniging

Algemeen

Beek en Donk - Vol verwachting klopten de hartjes van de jeugdleden (en de senioren) van de Zwemvereniging. Vorige week werden zij verrast door een bezoek van twee jonge Pracht Pieten. 

De Pieten ontvingen de zwemmers bij binnenkomst. Alle leden werden door de Pieten getrakteerd op een lekkere chocoladeletter en een zak met strooigoed! Daarna zijn ze langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen.

Trucjes
Na het zingen lieten de kinderen nog allerlei trucjes aan de pieten zien en ook hoe goed ze al kunnen zwemmen. Dit jaar, vanwege corona, geen bommetjes of een high five maar wel volop plezier! En de pieten… die waren super trots én onder de indruk van de zwemvaardigheden van de kinderen.

De zwemvereniging bedankt de Pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! De activiteitencommissie zal er zeker weer alles aan doen om het voor elkaar te krijgen.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar bent u nog geen lid? Neem eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, goed leren zwemmen mét plezier!