Ad van de Heuvel
Ad van de Heuvel

Ad van de Heuvel: 70 jaar betrokken lid bij TTV Een en Twintig

Algemeen

Beek en Donk - De interesse in tafeltennis begon bij Ad van den Heuvel eind jaren ‘40 op een kostschool in Amersfoort. Toen hij deze school had afgerond meldde Ad zich in september 1950 aan bij de net opgerichte tafeltennisvereniging TTV Een en Twintig in Beek en Donk. Vanaf toen speelde tafeltennis een belangrijke rol in het leven van de nu 88 jarige Ad van den Heuvel.

Ad heeft ruim 40 jaar in het bestuur van TTV Een en Twintig gezeten, waarvan van 1965 tot 2002 als voorzitter. De aan Ad toegekende titel van Ere-voorzitter, is dan ook meer dan terecht en wordt door Ad nog steeds met trots gedragen en ingevuld. Daarnaast heeft Ad voor zijn inzet als vrijwilliger voor o.a. TTV Een en Twintig meerdere onderscheidingen gekregen.

Nog steeds actief
Ad speelt nog steeds tafeltennis op woensdagochtenden bij Howeko. Hoewel niet meer zo snel als vroeger, beleeft hij daar nog altijd veel plezier aan. Tot voor corona ging Ad iedere week twee avonden naar de tafeltennishal aan de Otterweg. Om naar de competitie te kijken, bij te kletsen met de aanwezig leden en om oude tafeltennisvrienden van bezoekende verenigingen te ontmoeten.

Voorzitter Jeroen Engelhart geeft aan dat Ad van den Heuvel zeer belangrijk voor TTV Een en Twintig is geweest en nog steeds is. “Als het nodig is, zoek ik Ad nog steeds op om even te sparren over lopende zaken. Ik merk dan dat Ad nog steeds erg betrokken is. Hij heeft in de 70 jaar nog maar 1 keer een ledenvergadering overgeslagen, dat zegt wel iets”, geeft de voorzitter aan.

Eretitels
TTV Een en Twintig hoopt dat Ad van den Heuvel nog vele jaren betrokken blijft bij deze bruisende vereniging. Van alle eretitels die Ad in de loop van zijn lange tafeltennis-carrière heeft gekregen is het respect van leden en oud-leden van 8 jaar tot 85 misschien wel de mooiste.

Natuurlijk is het laatste woord aan Ad van de Heuvel: “Ik wens tafeltennisvereniging TTV Een en Twintig nog een lange toekomst, met prettige samenwerkingen en vele sportieve en gezellige hoogtepunten toe.”