Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

SpartaActief: Online Winterkwis voor iedereen

Algemeen

Beek en Donk - Elke twee jaar wordt bij Sparta’25 de ‘Sparta’25 Kwis’ georganiseerd. In deze coronatijden kan dit niet in het clubgebouw plaatsvinden. Daarom gaan ze online. Iedereen kan meedoen. Jong en oud. Je hoeft geen lid van Sparta’25 te zijn.

De kwis bestaat uit allerlei onderwerpen op gebied van sport, algemeen, film/muziek, Sparta ’25, enz. Filmpjes, foto’s, vragen en geluidsfragmenten over allerlei onderwerpen, van alles komt voorbij. Er komen ook enkele speciale onderwerpen voor de jeugd.

In de komende weken verschijnen de kwisonderdelen op www.sparta25.nl. Klik op de speciale link en je komt bij de kwis uit. Tevens zie je dan ook het antwoordformulier. Vul dit formulier in met je naam, mailadres en uiteraard de antwoorden. Daarna hoef je alleen maar op ‘verzenden’ te drukken.

Naast dat het leuk is om in deze tijden aan de Winterkwis mee te doen, maak je ook nog kans op mooie prijzen. Uiteraard heeft Sparta’25 prijzen voor de beste spelers/speelsters, maar prijzen worden ook verloot onder alle deelnemers. Elke keer dat je een antwoordformulier instuurt doe je mee met de loterij. Dus weet je van een ronde niet zo veel, dat is dan helemaal niet erg. Je heb nog vele andere ronden die je vast wel kunt maken. Hoe vaker je mee doet hoe meer kans op mooie prijzen. Je hoeft het niet alleen te doen. Nodig online je familie, vrienden, voetbalvrienden, sportvrienden en anderen uit om mee te doen.

De eerste ronden zijn reeds op www.sparta25.nl beschikbaar. Ga op de site naar ‘evenementen’ en kies ‘winterkwis’. Of ga naar www.sparta25.nl/winterkwis en kom direct op de kwispagina uit. Doe mee met SpartaActief en speel de kwis.