Tijdens de eerste lockdown reden de Partycrashers ook al door de straten van Aarle-Rixtel
Tijdens de eerste lockdown reden de Partycrashers ook al door de straten van Aarle-Rixtel Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

The Partycrashers brengen het feest naar de Ganzegatters

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel – De Aarlese DJ-groep The Partycrashers gaat zondag 14 februari, in samenwerking met Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat, met een feestelijke wagen door Aarle-Rixtel rijden. Dit doen zij om ook in deze bijzondere tijd carnaval te kunnen vieren in Ganzegat.

Ganzegatters en Ganzegatterinnekes kunnen via de sociale media van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat en The Partycrashers sinds stemmen voor de 'Crazy 55'. Hierbij vragen zij inwoners van Ganzegat hun vijf favoriete carnavalsnummers aller tijden doorgeven. De DJ-groep, bestaande uit Thijs Geene, Daan Bruinsma en Bas Schepers, zal deze stemmen terugbrengen tot een top 55. Deze zullen zij op een feestelijke manier presenteren terwijl zij door Aarle-Rixtel rijden met een grote muzikale installatie.

The Partycrashers zullen vanaf 12:00 uur door Aarle-Rixtel rijden. Deze hele tocht is te volgen via het Youtube-kanaal van The Partycrashers waar een livestream opgezet zal worden. Ganzegatters wordt dringend verzocht om de wagen niet op te zoeken of te volgen. De wagen zal door heel Aarle-Rixtel heen rijden en daarom bij iedereen in de buurt komen.