Afbeelding

Muziekveiling Harmonie O&U

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Aanstaande zaterdagavond is het zover, de online muziekveiling van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning (O&U). Tijdens de muziekveiling, die plaatsvindt van 20.00 tot en met 21.00 uur, kunt u bieden op diverse instrumenten en andere muziek gerelateerde veilingkavels.

De veiling vindt - geheel digitaal - plaats onder begeleiding van twee ludieke veilingmeester. Nieuwsgierig waar u op kunt bieden? De veilingkavels staan allemaal vermeld in de catalogus die u kunt vinden op www.oenu.nl/veiling. Zo kunt u naast diverse instrumenten – zowel bespeelbaar als niet bespeelbaar – bieden op een djembéworkshop voor 15 personen. Er is dus voor ieder wat wils.

Om verzekerd te zijn van uw deelname, kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteiten@oenu.nl. Bij aanmelding vooraf doet u automatisch mee aan de loterij. Bij de loterij maakt u kans op een O&U-pakket bestaande uit 4 flessen VinOU (2 x witte en 2x rode wijn) én 2 flessen Anker Tripel (bier). Zeker de moeite waard dus om zich vooraf aan te melden. U kunt ook zonder aanmelding deelnemen. De plaatsen zijn in dat geval beperkt en u laat een kans op het heerlijke O&U-pakket liggen.

De online muziekveiling wordt georganiseerd in het programma zoom. De link om deel te nemen aan de veiling wordt gedeeld via de website (www.oenu.nl/veiling) en de social-mediakanalen van O&U. U bent welkom in de zoom-activiteit vanaf 19.45 uur. De muziekveiling start om 20.00 uur.