Duurzame LED verlichting bij LTV de Hut
Duurzame LED verlichting bij LTV de Hut

LED verlichting bij LTV de Hut

Algemeen Sport

Aarle-Rixtel - Bij LTV de Hut is het beleid erop gericht om een kostenneutrale vereniging te zijn waarbij gespaard wordt voor (duurzame) investeringen. Eén van die reeds vorig jaar aangekondigde investeringen is LED verlichting. 

De afgelopen maanden heeft een projectteam gesprekken met verschillende LED verlichting leveranciers gevoerd. Op basis daarvan is een advies uitgebracht aan het bestuur. Het bestuur heeft unaniem ingestemd met het uitvoeren van het plan. In februari zijn alle bestaande armaturen vervangen door LED verlichting. Daarmee is er een nieuwe stap gezet in de ambitie van LTV de Hut om duurzaam te zijn en daarnaast te besparen op maandelijks terugkomende kosten.

Ondanks dat er vanwege Corona geen officiële wedstrijden gespeeld mogen worden, wordt het tennispark druk bezocht door leden die onderling een partijtje spelen. De eerste reacties op de nieuwe verlichting zijn positief: “De baan wordt gelijkmatiger verlicht, en het licht is helderder. Ook is de afstelling dusdanig goed dat je niet verblind wordt door het licht bij hoge ballen.”