Een mooie kleurrijke lucht en weerspiegeling op het Torreven. De foto van Olaf Kerkhof ontving een kleine meerderheid aan stemmen van de lezer en is daarmee volgens hen de beste foto van deze opdracht.
Een mooie kleurrijke lucht en weerspiegeling op het Torreven. De foto van Olaf Kerkhof ontving een kleine meerderheid aan stemmen van de lezer en is daarmee volgens hen de beste foto van deze opdracht. Foto: Olaf Kerkhof

Lezer heeft gekozen: Top 3 mooiste landschapfoto’s van HPPL

Algemeen Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek - Zondag 2 mei werden de foto’s gepubliceerd van de tweede opdracht van Het Perfecte Plaatje Laarbeek. Onderwerp: ‘Landschap’. De foto’s van de twintig kandidaten werden zonder naam gepubliceerd, waarna de lezer mocht stemmen op de mooiste foto van deze opdracht. 

De foto met de meeste stemmen verdient een plaatsje in DeMooiLaarbeekKrant. Daarnaast is het een mooi vergelijk met het beslissende oordeel van de jury, bestaande uit beroepsfotografen Joost Duppen en Liesbeth van Boxtel. Zullen de lezers en de jury het met elkaar eens zijn? Het oordeel van de jury wordt vanmiddag (woensdag 5 mei om 17.00 uur) via een video bekend gemaakt via www.mooilaarbeek.nl. Tevens te lezen in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 6 mei.

Er werd bijna 1.000 keer gestemd. De keuze van de lezer was dit keer iets meer verdeeld. De meeste stemmen gingen naar de foto van Olaf Kerkhof (12,68%). Hij werd op korte voet gevolgd door Lynn van Dommelen (11,34%). Een derde plaats is er volgens de lezer voor Robert van Aspert (9,38%).

Donderdag 6 mei ontvangen de 18 overgebleven kandidaten 2 nieuwe opdrachten.


De sfeervolle foto van Lynn van Dommelen kreeg net niet genoeg stemmen voor de eerste plaats.
De sfeervolle foto van Robert van Aspert kreeg van de lezer een derde plaats.