Afbeelding

Extra Alzheimercafé Gemert-Bakel en Laarbeek

Algemeen

Laarbeek/Gemert - Op 5 juli 2021 is er een extra Alzheimer Café Gemert-Bakel en Laarbeek. Bestuur en vrijwilligers van het Alzheimer Café hebben hun bezoekers tijdens de pandemie erg gemist en verheugen zich erop om iedereen weer live te zien. Nu het binnenkort misschien weer mag, is er een nieuwe activiteit georganiseerd en wel met de naam ‘Zomercafé’.

Op maandag 5 juli is deze extra bijeenkomst en zijn mensen met de ziekte dementie en hun begeleider/mantelzorger van harte welkom in het Boerenbondsmuseum in Gemert. Naast een hapje en een drankje, een spreker en muziek, is er daar ook ruimte voor een rondleiding met een gids van het Boerenbondsmuseum. Je kunt je voor het zomercafé opgeven bij: Theo van de Horst, tel. 06-81575431 of Geert Lemmen, tel 06-14904137. Het Alzheimer Café in het Boerenbondsmuseum is op 5 juli te bezoeken van 14.00 tot 16.30 uur of van 19.00 tot 21.30 uur. Geef bij de opgave jouw voorkeur voor de middag- of avondbijeenkomst aan.

De groep mag niet te groot worden en daarom krijgt een succesvol zomercafé in juli, zo mogelijk in augustus een vervolg. De normale caféavonden worden – onder voorbehoud - vanaf september weer op de 2e dinsdag van elke maand in de Eendracht in Gemert gehouden. Houd voor berichten hierover de pers in de gaten. Tot ziens op 5 juli.