Afbeelding

ATTC´77 tafeltennist weer

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Binnensporten zijn weer toegestaan. Voor de leden van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel was dit, net als voor iedereen, een heel welkome boodschap van onze minister-president. Sinds woensdag 19 mei heeft ATTC haar deuren weer geopend op de maandag-, woensdag- en donderdagavond en op de vrijdagmorgen.

Op de woensdagavond is de zaal vanaf 18.30 uur open voor de jeugdtraining die verzorgd wordt door Jeroen Doensen met hulp van Johan Heurter. In deze groep is nog plaats voor nieuwe leden, welke meer dan welkom zijn. Dus ben je 8 jaar of ouder (je moet tenslotte wel ver genoeg boven de tafel uit komen om de ballen goed te kunnen raken...) kom dan gerust eens kijken of tafeltennis iets voor je is. Het eerste half jaar betaal je geen contributie en ook een batje kun je ter plaatse lenen. Je hebt alleen sportkleding en binnensportschoenen nodig om mee te kunnen doen.

Na de jeugdgroep kan er, net als op de andere avonden, vanaf 20.00 uur door de senioren getafeltennist worden. Aan de opkomst op de eerste avonden te zien, was iedereen er weer aan toe om dit leuke spelletje te spelen en contact te hebben met clubgenoten. Voorzichtig aan wordt er vooruit gekeken en worden de teams voor de najaarscompetitie geformeerd, welke medio september hopelijk wel weer van start kan gaan.

Op de vrijdagochtend is het vanaf 9.00 uur de beurt aan de echte recreanten, veelal vutters. Dit betekent overigens niet dat het er minder fanatiek aan toe gaat. Omdat dit overdag is, kunnen buiten op het geïmproviseerde terras onder het genot van een kopje koffie/thee de wedstrijden worden geanalyseerd of de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld.

Kortom de ATTC-ers zijn blij dat er weer getafeltennist kan worden. Lijkt tafeltennis jou ook een leuke sport, op welk niveau dan ook, dan ben je van harte welkom om op de genoemde dagen een keer mee te komen doen.