Maartje van Breugel met 'Hello Kitty'
Maartje van Breugel met 'Hello Kitty' Foto:

Meet & Weet bij Manege D’n Perdenbak

Sport Sport

Lieshout - Met toestemming van de gemeente Laarbeek werd er op zaterdag 29 en zondag 30 mei een ‘Meet & Weet’ pony en paarden dressuur gehouden bij de Manege in Lieshout. 

In dit weekend kwamen er 30 ruiters uit de regio om na 7 maanden zonder wedstrijden weer eens te vragen aan de jury hoe zij ervoor staan. Tijdens een ‘meet & weet’ is er geen prijsuitreiking en mag er geen publiek komen, het is enkel een toetsmoment voor de ruiters. De jury’s zagen leuke, mooie, grappige en spannende combinaties en vonden het fijn om op deze manier contact te hebben met de ruiters. De organisatie dankt haar vrijwilligers voor hun zorg en inzet waardoor het terrein van de manege er keurig netjes uitzag.

De volgende Laarbeekse ruiters reden mee:
Klasse B, Claire Vermaes met Dempsy Sam zij kregen voor de 1ste proef 196,5 en 191,5 punt voor de 2de proef. Maartje van Breugel en Hello Kitty reden hun 1ste meet & weet en kregen 172,5 punt. Lis Bierens en Twinkle kregen 178 en 176 punten.

Klasse L, hier reed Suze v.d. Hurk met Brummerhoeve’s Noa en zij kregen 200 punten, Mayke van Kollenburg en Sandu kregen 195 en 200,5 punten, Malon Toirkens en Robby kregen 187 punten, Chloë Molijn en DDH-Danoontje kregen 180 en 178 punten.

Klasse M, Sanne van Lieshout en Glee M kregen 180,5 en 191,5 punten.

Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar resultaat en graag tot een volgende keer. De volgende meet & weet voor paarden en pony’s is op 5 en 6 juni door JHEvents, 19 juni en op 20 juni een selectie meet moment voor Kring Helmond door PSV St. Bernadette. Inschrijven voor een van deze meet & weet momenten is mogelijk via mijnknhs.nl.