De kinderen vermaakten zich uitstekend.
De kinderen vermaakten zich uitstekend.

Sportieve, stoere kermis in Mariahout

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Wat was het gezellig op het Oranjeplein op kermis zaterdag. De sportieve, stoere kermis was goed bezocht door bijna 100 kinderen. Met allemaal leuke, kermis gerelateerde spellen en goed weer, kon het niet meer stuk.

De teleurstelling was groot toen men eerder dit jaar hoorde dat de kermis niet doorging. In maart is de kermis werkgroep gaan brainstormen om te kijken wat wel kon. De kinderen, groep 1 t/m groep 8, waren een doelgroep waar wel iets voor te organiseren was. Hiervoor heeft men de samenwerking gezocht met Laarbeek Actief.

Naast de Draaimolen-Stoelendans en de Kruiwagen-Botsauto’s waren er nog enkele andere kermis gerelateerde spellen. Om toch meer een kermisgevoel te creëren hebben de kinderen ook kunnen genieten van een glaasje ranja, suikerspin, ijsje en een lekker frietje. Natuurlijk ontbrak de kermisloterij ook niet.

Op een spectaculaire, carnavaleske wijze werd groep 8 gebracht waarna ze konden deelnemen aan de kermis spellen. Na afloop konden ze, al springend, op de prinsenwagen deze bijzondere dag afsluiten. Al met al een zeer geslaagde dag waarvoor de kermiswerkgroep Mariahout, iedereen van harte bedankt voor hun inzet.