Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Instrumenten Carrousel, maak kennis met muziekinstrumenten

Algemeen

Beek en Donk - De Stichting Muziekopleiding O&U (SMO) kijkt terug op een bijzonder jaar. Ook SMO moest in verband met de coronamaatregelen stoppen met de lessen. Gelukkig konden er al snel online lessen gegeven worden, soms met een haperend beeld of geluid, maar wel met enthousiasme. Inmiddels zijn de fysieke lessen en repetities weer gestart. Ook dat is na zo’n lange periode weer even wennen voor de leerlingen en docenten. De meeste leerlingen hebben hun instrument weer gemotiveerd opgepakt en kijken uit naar een mooie muzikale periode.

SMO krijgt steeds meer vragen over het starten van muzieklessen en het kiezen van een instrument. Ben jij geïnteresseerd in het bespelen van een instrument? Zit je op de basisschool of ben je al wat ouder en is het er eigenlijk nooit van gekomen om een instrument te leren spelen? Kom dan naar de Instrumenten Carrousel op woensdag 14 juli vanaf 16.00 uur in Muziekcentrum het Anker (Beek en Donk). Probeer instrumenten uit en kijk welk instrument bij je past en wat je leuk vindt. Er liggen verschillende instrumenten voor je klaar en er is volop keuze: bijvoorbeeld een klarinet, dwarsfluit, trompet, hoorn, trombone, slagwerk en nog veel meer. Er zijn docenten van SMO aanwezig om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar opleiding@oenu.nl. Zo kan SMO zorgen dat alles volgens de geldende coronarichtlijnen verloopt.