Maikel Berkvens.
Maikel Berkvens.

Maikel Berkvens zet grote stap naar Lieshouts kampioenschap

Sport

Lieshout - Maikel Berkvens heeft in de tweede wedstrijd om het Lieshoutse kampioenschap de regie in handen genomen. Nadat de eerste wedstrijd al een prooi voor hem was, won hij ook de tweede wedstrijd.

Het zijn rare weken voor Maikel. Het is al bijzonder om twee wedstrijden te winnen, maar in de zomeravond competitie die er tussenin zat ving hij niks en had zelfs geen beet. Je kan ook zeggen dat hij op het juiste moment gepiekt heeft. Er waren achttien vissers aanwezig waarvan er een met een droog net bleef zitten. Soms heb je wedstrijden waar het wel eens een tijdje stil is, maar nu werd er constant wat gevangen.

Bij de 6de zomeravond competitie waren er vijftien vissers aanwezig, die allemaal wat vingen. Uitslag 6de zomeravond competitie: 1. Jan Zwanenberg 24,3 kg. 2. Jos de Beer 20,45 kg. 3. Wim van Bussel 17,45.
Uitslag 2de Lieshoutse kampioenschap 1. Maikel Berkvens 22,5 kg. 2. Jos Teunissen 20 kg. 3. Rolf vd Laar 19,45 kg. Stand na 2 wedstrijden 1. Maikel Berkvens 47,2 kg. 2. Rolf vd Laar 40,9 kg. 3. Jan Swinkels 38,1kg.