Het is weer gezellig druk bij TTV Een en Twintig
Het is weer gezellig druk bij TTV Een en Twintig

TTV Een en Twintig volop aan de slag

Sport

Beek en Donk - Zomaar een zomerse maandagavond bij TTV Een en Twintig. Rond 18.45 uur verzamelen zich de eerste recreanten in de kantine aan de Otterweg, niet alleen om zich voor te bereiden op een intensieve tafeltennisavond, maar ook om de laatste nieuwtjes door te nemen. Tegelijkertijd stromen de jeugdspelers binnen, die onder begeleiding van Bert Coolen de tafeltennistechnieken oefenen.

Om 19.00 uur is het een drukte van belang om de vijftien tafeltennistafels op te zetten. Dat iedereen daar zijn steentje aan bijdraagt, laat zien hoe bij deze vereniging wordt samengewerkt. Natuurlijk wordt bij alle activiteiten rekening gehouden met de nog geldende corona-maatregelen. Rond 19.30 uur stroomt de tafeltennishal nog verder vol met extra spelers die meedoen aan een intern teamtoernooi. Dit toernooi, opgezet door Bert Coolen en Tim de Wit, zorgt voor wekenlang speelplezier voor spelers van elk niveau. Net voor de start van de wedstrijden komt een jarig verenigingslid nog even trakteren en naar enkele wedstrijden kijken.

Om 20.00 uur is de jeugdtraining afgelopen en onder het genot van wat drinken en de traktatie koelt de jeugd weer af van een leuke en inspannende training. Daarna beginnen de eerste teamwedstrijden, deze duren tot zo’n 21.30 uur. Enkele spelers die zich niet ingeschreven hebben, spelen onderling tafeltennis. Na afloop van de wedstrijden wordt nog even nagepraat en gaat iedereen voldaan naar huis.

Geïnteresseerden die in de zomer ook een balletje willen komen slaan: TTV Een en Twintig is iedere maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur geopend en op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.ttveenentwintig.nl.

Reacties op foto-fietstocht lovend
De reacties op de foto-fietstocht van dit jaar zijn erg positief. Geïnteresseerden kunnen de tocht van 30 en/of 50 kilometer halen bij een van de volgende adressen. De kosten bedragen €5,00 per verkochte tocht. Deze kun je met meerdere mensen fietsen. Onder de winnaars worden mooie waardebonnen verloot. Niet-leden kunnen ze bij de onderstaande verkooppunten halen:
Beek en Donk: Bloematelier De 4 Seizoenen, Piet van Thielplein 15; Snackbar De Beemd, Kapelstraat 48; Bloemsierkunst Fons, Heuvelplein 29. Mariahout: A. van Uden, Nieuwe Erven 12. Lieshout: Cafetaria eethuis De Kiosk, Heuvel 12.