Kampioen Rolf van de Laar
Kampioen Rolf van de Laar Foto:

Een bewogen week bij hsv ‘t Sluisje

Sport

Lieshout - Bart van de Elzen haalt uit met ruim 28 kilogram met de zomeravond competitie. Maikel Berkvens verliest met het zicht in de haven het Lieshoutse kampioenschap en Wim van Bussel wordt met 1,45 uur de drilkampioen.

Bij de zomeravond-competitie werd het podium weer eens gevuld met de bekende namen die vorig jaar regelmatig hun wedstrijden wonnen. Opvallend is dat het podium allen gevuld werd met vissers die met de vaste stok zitten. De vissers met de feeder deden het qua kilo’s een stuk minder. De derde wedstrijd om het Lieshoutse kampioenschap was er een om je vingers bij af te likken. Maikel Berkvens ging met een voorsprong van ruim zes kilo maar een slechte plek de wedstrijd in. Runner-up Rolf van de Laar trof het op het oog beter. Opvallend tijdens de wedstrijd was de dril (het binnenhalen van de vis) van Wim van Bussel van ruim 1 uur en 45 minuten. Zijn collega’s vissers waren benieuwd hoe groot de karper was. Het was een karper van 3 kilo die in zijn vin gehaakt was en daardoor moeilijk was binnen te halen. 

Zomeravond competitie: 15 deelnemers, 190,1 kilo gevangen 1. Bart van de Elzen 28,35 kg; 2. William Swinkels 22,85 kg; 3. Jan Swinkels 19,8 kg. Rolf van de Laar is hier met een punt voorsprong op Wiliam Swinkels koploper.

Uitslag van het Lieshoutse kampioenschap na 3 wedstrijden: 1. Kampioen Rolf van de Laar 63,6 kg; 2. Maikel Berkvens 60 kg; 3. William Swinkels 51,6 kg. Elke woensdagavond wordt er gevist voor de zomeravond competitie