Afbeelding

Acht (!) jubilarissen bij harmonie De Goede Hoop

Algemeen

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop heeft dinsdag 20 juli met een gezellige en besloten buitenrepetitie het seizoen afgesloten. Volgens traditie wordt het seizoen-afsluitconcert rond deze tijd gehouden in de Dorpsstraat, die voor die gelegenheid dan werd afgezet voor doorgaand verkeer. Door de aangescherpte coronamaatregelen kon dat dit jaar helaas niet doorgaan.

Het Onze Lieve Vrouwe Gilde (ofwel Blauwe Schut) was zo gastvrij om haar prachtige locatie ter beschikking te stellen aan de harmonie voor een besloten buitenrepetitie. Dankzij hun medewerking kon er in de grote tuin een mooi informeel ‘mini-concertje’ worden gegeven voor eigen leden en partners, waarbij ook voor de eerste keer de jeugdleden enkele nummers meegespeeld hebben. De avond had een feestelijk tintje i.v.m. de huldiging van maar liefst zeven jubilerende leden en één commissaris.

25 jaar (Vera Kuijpers, Gianne van Dijk, Stan Beekmans)
40 jaar (Jan van Roij, Jan-Willem van Dijk)
50 jaar (Rini van Beek)
60 jaar (Mari van de Kerkhof)

De jubilerende leden en commissaris werden gefeliciteerd en door voorzitter Ted Hegeman in een persoonlijke toespraak hartelijk bedankt voor hun toewijding aan de vereniging. Een vertegenwoordiger van de Muziekbond was aanwezig om een bondsspeld van verdienste en een oorkonde aan de jubilarissen te overhandigen.

Ondanks de beperkingen van dit moment kon iedereen terugkijken op een zeer geslaagde zomeravond.

Afbeelding
Afbeelding