Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

‘Smulsoos’ van KansPlus doorslaand succes

Algemeen

Laarbeek - De laatste soosmiddag van Kansplus voor de zomervakantie vond plaats op zaterdag 31 juli. Mede door alle gulle gaven van de Laarbeekse boeren en de hulp van stichting MIEP die het Tiny Restaurant ter beschikking stelde, was het een doorslaand succes.

Ondanks de regenbuien, hebben de cliënten genoten van een super gezellige barbecue, waarbij verschillende heerlijke groentes werden geserveerd. De cliënten hadden hun familie en begeleiders uitgenodigd om samen met hun een feestje te bouwen om de vakantie in te luiden. Samen met de cliënten werden de groenten gesneden, en de saté aangeregen. De barbecue deed de rest. Alles was super vers en overheerlijk, van de tomatensoep tot de yoghurt met vruchten.

Er was hard gewerkt door de vrijwilligers om te zorgen dat de leden zoveel mogelijk droog zouden zitten en het een gezellige afsluiting zou worden.

KansPlus start met het nieuwe seizoen op zaterdag 11 september. Iedereen een fijne vakantie gewenst en tot ziens. KansPlus bedankt de stichting MIEP en de Laarbeekse boeren voor hun sponsoring.