Afbeelding

Bouw nieuwe kleedlokalen VV Mariahout vordert gestaag

Algemeen

Mariahout - VV Mariahout bouwt voor KV Flamingo’s twee nieuwe kleedlokalen op sportpark De Heibunders. Gelijktijdig wordt een nieuwe bestuurskamer voor VV Mariahout gebouwd en wordt de oude bestuurskamer omgebouwd tot een extra kleedlokaal.

De afgelopen twee maanden zijn een aantal sponsoren en vrijwilligers van de klusploeg druk bezig geweest om de eerste fase van de bouw te realiseren. Zo moest bijvoorbeeld eerst een lichtmast en de beregeningsput verplaatst worden. Vervolgens moesten alle ondergrondse kabels en leidingen ter plaatse van de nieuwbouw in beeld worden gebracht, en daar waar nodig aangepast of omgelegd. Dit was een hele klus, omdat er vanaf de oorspronkelijke nieuwbouw in 1978 diverse verbouwingen zijn geweest, waardoor VV Mariahout vele kabels en leidingen tegenkwam die niet allemaal op de tekeningen stonden.

Nadat alle kabels en leidingen in beeld waren en op de juiste plaats lagen, kon er begonnen worden met de bouw. In ruim twee weken tijd is de fundering gestort, op peil gemetseld, aangevuld en de riolering aangelegd. Op de laatste dag voor de bouwvak is de betonnen werkvloer gestort, zodat het beton in de vakantieperiode kan uitharden. Hierdoor zijn de bestaande kleedlokalen bij het begin van het nieuwe seizoen weer bereikbaar. Na de vakantie gaat VV Mariahout verder met de bovengrondse bouw. De verdere planning is sterk afhankelijk van de levertijd van enkele kritische materialen. Door de schaarste worden zij helaas geconfronteerd met langere levertijden en hogere kosten voor materialen.

De trainingen voor de selectie van VV Mariahout beginnen weer op zondag 15 augustus. De trainingen van de dames en de seniorenteams beginnen op 17 en 19 augustus. Het tweede elftal speelt haar eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen Brandevoort op zondag 22 augustus. Voor het erste elftal is er een thuistoernooi op zaterdag 28 augustus, waaraan Eli, VOW en MVC deelnemen. De bekerwedstrijden (voor alle senioren teams) beginnen op 5 september. Kijk voor het volledige programma op www.vvmariahout.nl