Afbeelding
Foto: SkippyMickey

Americana-band Tip Jar geeft concert in de tuin van Kasteel Croy

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Tip Jar, de Americanaband van Bart de Win (jarenlang vaste begeleider van Gerard van Maasakkers), geeft op 5 september van 15.00 tot 17.00 uur een concert in de prachtige tuin van het eeuwenoude Kasteel Croy. Tip Jar zoekt de grenzen van de countrymuziek en het singer-songwriter-genre op, waardoor hun optreden een afwisselende luistertrip wordt. 

Met de stemmen van Bart de Win en Arianne Knegt als uitgangspunt is de karakteristieke Tip Jar-sound echter uit duizenden herkenbaar. Persoonlijk, eerlijk en veel vocalen. Hun onlangs verschenen vijfde album krijgt de ene mooie recensie na de andere. De LP was al plaat van de week bij Bob’s vinyl in Aarle-Rixtel. Voor deze gelegenheid speelt de band in trio-vorm met de harde kern Bart de Win en Arianne Knegt, aangevuld met supertalent en alleskunner Baer Traa. Eerlijke liedjes over grote en kleine alledaagse dingen die iedereen zal herkennen. 

Kaarten à €15,- zijn uitsluitend van tevoren te bestellen via het e-mailadres van Tip Jar. Dit is nodig om overzicht te houden zodat de coronamaatregelen in acht genomen kunnen worden. Voor info en reserveringen kunt u mailen naar tipjarsongs@gmail.com.