Afbeelding

Oktoberfest Aarle-Rixtel 2021 afgelast

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Geen sfeervol aangeklede tent, lange tafels, pullen bier, lederhosen en spetterende muziek. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten om het Oktoberfest Aarle-Rixtel af te lassen in 2021.

Ondanks de verwachting dat er bij de volgende persconferentie weer nieuwe versoepelingen worden aangekondigd, zullen er nog steeds regels van kracht blijven omtrent veiligheid, hygie¨ne en het aantal bezoekers dat het Oktoberfest mag ontvangen. Door de voortdurende onzekerheid hierover, vindt de organisatie dat zij niet langer in staat zijn om Oktoberfest Aarle-Rixtel op die wijze te organiseren zoals zij voor ogen hebben en zoals men al jaren gewend is. Namelijk met elkaar e´e´n groot en gezellig feest in het centrum van Aarle-Rixtel. En die belofte willen ze blijven waarmaken, zonder daarbij aanpassingen te doen aan het concept, de capaciteit of te moeten voldoen aan allerlei aanvullende coronamaatregelen.                                        

De organisatie vindt het ontzettend jammer voor alle trouwe bezoekers, vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, artiesten en iedereen die hen een warm hart toedraagt. Ze bedanken iedereen voor zijn of haar begrip in deze uitzonderlijke tijden. Natuurlijk hopen zij op 7 & 8 oktober 2022 weer een fantastisch Oktoberfest Aarle-Rixtel te kunnen organiseren. De eerste voorbereiding zijn hiervoor al getroffen. Ze houden jullie op de hoogte via de website en sociale media. Hopelijk geldt in 2022 de slogan ‘Es wird Toll!’ weer. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je een kijkje nemen op www.oktoberfest-aarle-rixtel.nl.