Het bestuur van de Vrouwenbeweging Beek en Donk
Het bestuur van de Vrouwenbeweging Beek en Donk Foto: A.J. van Osch

Vrouwenbeweging Beek en Donk start voorzichtig weer op

Algemeen

Beek en Donk - Na anderhalf jaar verplicht thuisblijven, niemand ontmoeten, mensen alleen maar zien met mondkapje, niet kunnen knuffelen, geen afscheid kunnen nemen van je dierbare, goed opletten dat je zelf niet ziek wordt en wachten op het vaccin, hoopt de vrouwenbeweging Beek en Donk dat ze weer wat meer kunnen. 

Nu bijna iedereen gevaccineerd is en de besmettingen hopelijk dalen, kunnen ze weer heel voorzichtig activiteiten plannen. Dit doen ze nog steeds met een beperkt aantal deelnemers en met de coronamaatregelen in acht nemend. Ze beginnen op woensdag 8 september weer met gym onder leiding van Nellie v.d. Elsen in het ontmoetingscentrum van 9.00 uur tot 10.00 uur. Op woensdagmiddag 8 september is er een inloopmiddag bij Café van de Burgt van 13.30 tot 15.00 uur om samen een kopje koffie te drinken en wat te buurten.

De eerstvolgende avond is als alles goed gaat op dinsdag 21 september om 20.00 uur bij Café van de Burgt. Deze avond komt diëtiste Karin Burg de schijf van vijf toelichten en wordt er samen gekeken naar de etiketten op de verpakkingen. In verband met hapjes kunt u zich nog op geven bij Carla Jansen (06 14626489) tot 17 september.