Fennie Soppe
Fennie Soppe Foto:

Lezing over het Kennis Boek

Algemeen

Beek en Donk - Het Kennis Boek is een nieuw kosmisch boek. Het Boek verenigt alle religies, zienswijzen en filosofieën die er op dit moment zijn. Daarnaast geeft het informatie die de planeet nog niet kent. Fennie Soppe geeft op donderdag 23 september een lezing over dit boek.

Het Kennis Boek is een geschenk aan de hele mensheid om wakker te worden. De frequentie die op de tekst is geladen begeleidt je naar een bewustzijn van universele eenheid, waar de wereld nu zo’n behoefte aan heeft. Het boek is als een gids die je uitnodigt over een drempel te stappen naar je ware zelf en je verantwoordelijkheid ten aanzien van de gehele schepping, juist in deze tijd. Dus ook als je denkt ‘dit weet ik allemaal al’, kom dan toch naar de lezing om te ervaren of dit boek die waarheid in jou activeert. Het gaat hier om een volgende stap in de ontwikkeling.

Fennie Soppe
Vijftien jaar geleden kwam dit bijzondere boek op het pad van Fennie. Vóór die tijd had zij zich al jaren bezig gehouden met groei en persoonlijke ontwikkeling en had ze verschillende paden bewandeld die uiteindelijk hebben geleid naar dit boek. Fennie heeft in haar woonplaats Beek en Donk een studiegroepje en ze zit in een landelijke groep in Amsterdam. De lezing wordt gehouden op donderdag 23 september om 19.30 uur. Voor meer informatie mail naar fenniesoppe@gmail.com of bel 06-53753040.