Bas van de Vossenberg won het kermisvissen in 2019.
Bas van de Vossenberg won het kermisvissen in 2019.

40 jaar kermisvissen

Algemeen

40 jaar kermisvissen bij Sparta’25

Beek en Donk - Op kermismaandag is het al 40 jaar traditie om te gaan kermisvissen. Deze activiteit wordt georganiseerd door voetbalvereniging Sparta’25. Helaas is het 40 jarig jubileum vorig jaar niet gevierd, maar dit jaar gaat het wel door.

Elk jaar zijn er circa 20 tot 30 actieve vissers die aan de kant van de visvijver hun vaardigheden tonen. De belangrijkste vraag? Wie heeft in totaal de langste lengte vis gevangen? Vis je mee, dan kan jij je vanaf 09.00 uur inschrijven in het clubgebouw van Sparta’25 aan de Heereindsestraat. Tussen 10.00 en 12.00 uur wordt er actief gevist. Vanaf 12.00 uur is het weer gezellig in het clubgebouw of op het terras. Naast het vissen en het gezellig samen zijn, zal er dit jaar ook een loterij worden georganiseerd. Daarbij zijn leuke prijzen te winnen.

Het inschrijfgeld voor de vissers bedraagt vijf euro, inclusief een gebakken vis na afloop. Uiteraard is iedereen welkom bij de visvijver of in het clubgebouw als je niet actief vist. Als jij niet vist, maar wel een gebakken vis wil, moet je dit voor vooraf bestellen in het clubgebouw. Kosten bedragen dan zes euro voor een vis.

Om circa 13.00 uur zal bekend worden gemaakt wie de viswedstrijd heeft gewonnen. Rond 15.00 uur is de loterij. Lid of geen lid van Sparta’25, iedereen is welkom. Dus tot maandag 13 september. Uiteraard vindt de activiteit plaats binnen de geldende coronaregels.