Afbeelding

Laatste weken expositie drie zussen Swinkels

Algemeen

Beek en Donk - De opening van het nieuwe Kunstseizoen in ’t Oude Raadhuis was op zaterdagmiddag 4 september. De 3 zussen, Diana Swinkels, Joanita Swinkels en Nina Linssen, allen autodidact, hadden een fijn samenzijn georganiseerd te midden van hun kunstwerken. Tijdens de opening werd het door Diana Swinkels gemaakte kunstwerk ‘Vuur’ geschonken aan de brandweer van Laarbeek in Beek en Donk.

Nina toont haar schilderijen, Joanita haar keramiek en Diana haar glaswerken. Gezamenlijk hebben de drie zussen een prachtige tentoonstelling gecreëerd. Inmiddels zijn diverse bezoekers u al voor geweest om een van hun originele one-off-kunstwerken te bemachtigen. U kunt deelnemen aan de verloting van drie originele kunstwerkjes van hun hand, en u helpt met uw deelname ‘t Oude Raadhuis te onderhouden en te behouden voor de kunsten.

Deze expositie is nog te bezoeken tot en met 26 september. Op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Op zondag 19 en zondag 26 september wordt er tijdens de openingsuren live muziek ten gehore gebracht. Meer informatie op www.glas-en-kunstatelier.nl en www.oudraadhuis.nl.

SeniorKunstCafe
Op vrijdagmiddag 24 september van 14.00 tot 15.30 uur is de volgende SeniorKunstCafe bijeenkomst in ’t Oude Raadhuis. In gesprek met enkele van de drie zussen, Diana Swinkels, Joanita Swinkels en Nina Linssen, allen autodidact, worden hun gezamenlijke werken getoond en krijgt u extra achtergrondinformatie hoe de dames werken. Meld u nu nog snel aan via info@oudraadhuis.nl of 0492-380263, want vol is helaas vol.

Afbeelding
Afbeelding