Afbeelding

Succesvol judotoernooi voor Judoclub Lieshout

Sport

Lieshout/Helmond - Judoclub Lieshout werd op zondag 26 september uitgenodigd voor een Lage Banden Toernooi in Helmond. Maar liefst veertien judoka’s van Lieshout deden mee. 

Allemaal gingen ze vol voor de winst. Maar plezier hebben is toch echt het allerbelangrijkste zei Janne, en dat is natuurlijk ook zo. Tim van Rhee en Imke van Kuijeren zaten in dezelfde poule; een grote poule met zeven judoka’s. Imke was het enige meisje in de poule, maar ze liet zich niet zomaar op de grond gooien. De jongens hadden grote moeite met haar op de grond te krijgen. Tim is vierde geworden, en Imke zevende. 

Noor, Saar, Janne en Romy zaten ook in dezelfde poule. Ze waren erg aan elkaar gewaagd, wat leuke en spannende wedstrijdjes opleverde. Saar Schepers werd vierde, Romy van Benthem derde, Janne van Venrooij tweede en Noor Hovers eerste. Voor Pepijn de Leest was het zijn eerste wedstrijd. Hij begon meteen fel aan het eerste partijtje en wist het ook te winnen. Zijn tweede partijtje gooide Pepijn de tegenstander op de grond met een mooie ippon en werd hij uiteindelijk tweede. 

Overige uitslagen
Nienke van Venrooij vierde, Sam van Erp vierde, Teun Ruwers derde, Amelia Obalek tweede, Giel Hovers tweede, Gijs van Sinten tweede en Loek Hovers eerste. Allemaal super goed gedaan en op naar de volgende wedstrijden. Zit je nog niet onder judo, maar lijkt het je leuk? Stuur dan een mailtje naar judoclublieshout@gmail.com. Vanaf 4 jaar mag je al mee doen met de kleuterjudo.