Afbeelding
Foto: Omroep Kontakt

Seniorenvereniging Beek en Donk viert 70-jarig bestaan ingetogen

Algemeen

Beek en Donk - Het 70-jarig jubileum van de Seniorenvereniging Beek en Donk kan niet uitgebreid gevierd worden. Alle leden hebben daarom voor de maand oktober een extra dik jubileumnummer van het Bedonkske in de bus gekregen. Hopelijk geeft dit ook een beetje een feestelijk gevoel en kan dat nog even worden vastgehouden. 

Het voorwoord van wethouder Monika Slaets is iets om trots op te zijn en staat vol mooie, lovende woorden: heel veel complimenten voor de 70-jarige vereniging. Velen hebben daaraan bijgedragen in meer of mindere mate en daar is de Seniorenvereniging Beek en Donk hen zeer erkentelijk voor. 

De senioren willen er de komende jaren samen iets moois van maken en dat kan niet zonder de hulp van de leden zelf. Er zijn nu 45 vrijwilligers actief en daar is men enorm blij mee, want zij zorgen ervoor dat de vereniging met ruim 700 leden goed kan draaien. Het bestuur spreekt tevens de hoop uit de komende jaren met nog meer vrijwilligers aan de slag te kunnen gaan, zodat ze met zijn allen leuke activiteiten kunnen blijven realiseren. De senioren hebben een moeilijke tijd achter de rug, maar het ledenbestand van de vereniging is toch nog gegroeid en dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Men kijkt daarom alvast met veel optimisme vooruit naar oktober 2026, wanneer ze 75 jaar zullen bestaan.